dijous, 26 de març del 2020

LES BALANCES A P-4

 Experimentem amb balances

 Aquí en tenim un d’aquests aparells, és una balança, i la que ens pesa a nosaltres és una bàscula.La mestra ensenya la balança i parla amb els nens sobre el seu ús. Tot seguit ensenya els diversos materials  on hi ha també suros de fusta, pedres, taps de plàstic, petxines, ....En aquest moment cada nen i nena fa una classificació, primerament tot fent una predicció de com serà el material que hi ha exposat en relació al pes i després ho comprovarà amb les mans.Damunt la taula quedarà una classificació de material en dues grans seccions: els materials lleugers iels materials pesants.Després, la comprovació de les seves hipòtesis sobre la els materials lleugers i materials pesants es farà tot utilitzant les balances. Cada nen tria dos objectes, en fa una hipòtesi prèvia sobre el seu pes i passa a la comprovació.
Entre altres objectius podríem esmentar: Predir i comparar el pes entre diferents objectes.Comprovar hipòtesis mitjançant l’observació directa. Observar directament les qualitats perceptibles del material divers. Evocar les qualitats del material sense tenir-lo present.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIM DIA DEL TRIMESTRE

  Hola, famílies! Avui estàvem tots molt nerviosos, perquè és un dia molt emocionant, veurem coses de LAPÒNIA , posarem les cartes a la búst...